Főoldal » Környezetgazdálkodás » Közületi hulladékszállítás

Közületi hulladékszállítás

Tisztelt Gazdasági Szervezetek Vezetői!

Engedjék meg, hogy a gazdasági szervezeteket érintő, a hulladékgazdálkodási tevékenységgel kapcsolatos változásokra felhívjuk a szíves figyelmet. 

Tájékoztatásul közöljük, hogy a hulladékgazdálkodásról szóló 2000. évi XLIII. törvény 2012.12.31-én hatályát vesztette, és helyette 2013.01.01-jétől a hulladékról szóló, 2012. CLXXXV. törvény lépett érvénybe. 

Az új törvény értelmében a gazdálkodó szervezeteknek a vegyesen gyűjtött, háztartási hulladékhoz hasonló hulladékát (települési szilárd kommunális hulladék) – a fenti törvény előírásai alapján – a településen hulladékgazdálkodási tevékenységet folytató közszolgáltatónak kötelezően át kell adnia és a közszolgáltatás díját meg kell fizetnie. 

Fentiek értelmében a Szigetszentmiklós, Szigethalom és Halásztelek települések közigazgatási területén belül tevékenységet folytató és hulladékot termelő gazdasági szervezeteknek a keletkezett települési szilárd kommunális hulladékát társaságunknak, a helyi közszolgáltatást végző "ARIES" Nonprofit Kft-nek kell átadni. 

Cégünk a hulladékot szerződéses jogviszony keretein belül köteles elszállítani. Kérjük, hogy az említett törvényi előírásoknak megfelelően a hulladékszállításra vonatkozó szerződés megkötésének céljából cégünket felkeresni (2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14.), valamint a hulladék átadás-átvételét biztosítani szíveskedjenek. 

Tisztelettel: 
"ARIES" Nonprofit Kft.

 Közületi partnereinktől a háztartási hulladékhoz hasonló hulladékot kuka edényzetes és konténeres szállítással gyűjtjük be. A szállítás kukaedényzet használata esetén megállapodás alapján történik. 

A konténeres szállítás történhet eseti megrendelés alapján, valamint folyamatos igény mellett megállapodásban rögzített feltételek szerint. 

Az ügyfélszolgálati irodán személyesen intézendő megállapodás megkötéséhez a gazdálkodó szervezet esetében szükséges: 

     - Adószám
     - Bankszámlaszám
     - Cégjegyzékszám
     - Adószámos bélyegző
     - Cégbírósági bejegyzés 

Egyéni vállalkozó esetén: 

     - Adószám
     - Bankszámlaszám
     - Adószámos bélyegző
     - Vállalkozói igazolvány

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám