Főoldal » Városgondozás » Tevékenységek » Közterület fenntartás

Közterület fenntartás

Telefonmellék: 128

A közterület fenntartás keretében saját dolgozóinkkal több mint 116 000 m² zöldfelület gondozását látjuk el rendszeresen. A munka ellátásához rendelkezünk megfelelő gépparkkal: 1 gyalog fűnyíróval, 7 Stihl kaszával és az A. C. Tigre kis traktorral, amelyhez szerelhető padkakaszával és rézsűkaszával is készen állunk arra, hogy a változó területek igényeit jól ki tudjuk szolgálni. 

Tevékenységünkhöz kapcsolódik fenti közterületek járdaszakaszainak téli hó,- és síkosság mentesítése is. Az ügyeleti rendszer szervezésén túl a balesetmentes gyalogos útforgalomhoz a köztéri járdák hótakarítása, a környezetbarát útszóró só beszerzése és nagyobb mennyiségű hó hullás esetén fenti kistraktorra a hótoló és sószóró adapter felszerelésével történő munkavégzés. 

Közfeladataink közé tartozik továbbá a nemzeti,- városi ünnepeken a közterületeken kihelyezett zászlótartókon való zászlózás; közérdekű hirdetmény kifüggesztése. 

A buszmegállók, járdák tisztítása, takarítása, a köztéri hulladékgyűjtő edények napi, illetve heti rendszerességgel történő ürítése mind e feladathoz tartozik.

 

Néhány hangulatkép munkavégzésünk közben:

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám