Főoldal » Városgondozás » Tevékenységek » Kéktó-Üdülő kezelése

Kéktó-Üdülő kezelése

Kéktó Szabadidőpark

A Kéktó Szabadidőpark madártávlatból...

Szigetszentmiklós kedvelt és igen sokcélú közterülete a Kéktó Szabadidőpark. Rendszeres rendezvények színhelye a Majálistól a Motoros börzén át a Halászléfőző versenyig. A Kéktó Szabadidőközpont egy korábbi – mesterségesen kiszárított – tó területén helyezkedik el. A kiszáradt tó medre évtizedekig kihasználatlan volt, majd szabadidő-központtá lett alakítva, aszfaltozott kézi-, és kosárlabdapályákkal, szabadtéri színpaddal.

A Kéktó Szabadidőpark használatára vonatkozó igényeket az "Aries" Nonprofit Kft. Városgondozási osztályán lehet kezdeményezni. A jelentkezés után az "Aries" Nonprofit Kft. a Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Ifjúsági-, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságával egyeztetve hagyja jóvá az igényeket a szabad helyek függvényében.

2011-ben megkezdődött a Szabadidőközpont parkjának felújítása az öreg jegenyefák kivágásával és automata öntözés kialakításával.
 


Önkormányzati Üdülő, Ádám Jenő sétány 89.

Az üdülő 3 db 3 ágyas fűthető szobával (1 db egyszemélyes + 1 db emeletes ágy) és 4 db 3 ágyas Alpesi típusú faházzal várja szállóvendégeit. 

A vendégek rendelkezésére áll egy kompletten felszerelt konyha, főzési, mosogatási lehetőséggel, koedukált, fűthető zuhanyzók, wc-k, 2 db stég a Kis-Duna partján.

Az üdülő használatával kapcsolatban az Önkormányzat döntése alapján elsőbbséget élveznek a szigetszentmiklósi civil szervezetek és általános iskolák.

Az üdülő használatára vonatkozó egyéb igényeket az "Aries" Nonprofit Kft. Városgondozási osztályán lehet kezdeményezni. A jelentkezés után az "Aries" Nonprofit Kft. a Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Ifjúsági-, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságával egyeztetve hagyja jóvá az igényeket a szabad helyek függvényében.

Az Önkormányzati üdülő kezelése, a gondnoki feladatok ellátása, az itt megtartott rendezvények lebonyolításában való aktív részvétel, az éves tisztasági festések elvégzése, az olyan működéshez szükséges feladatok, mint a szennyvíz elszállíttatása, esetleges műszaki problémák elhárítása (dugulás, csőtörés) tartozik a tevékenységi körünkbe. 

Az Önkormányzati Üdülőben a Magyar Zarándokút Egyesület szervezésében zarándokló vendégek részére - áprilistól októberig - szálláshelyet tartunk fenn.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám