Főoldal » Környezetgazdálkodás » Hulladék elhelyezési lehetőségek

Hulladék elhelyezési lehetőségek

Elektromos hulladék:

Szolgáltatási területünkhöz tartozó ingatlanok tulajdonosai H-K-Sz-P 7.00-17.00 óráig (Csütörtök: ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL), korlátlan mennyiségben szállíthatják be a szerkezetileg eredeti állapotú (nem szétszerelt) elektromos, elektronikai-, távközlési berendezési hulladékaikat az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére (2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14.sz.). 

Képcsöves berendezések (képcsöves TV, képcsöves monitor) már csak háztartási hulladékként adhatóak le díj ellenében.

Hiányos berendezéseket (pld. hűtő esetében a kompresszor, hűtőrács hiánya) csak díj ellenében tudjuk befogadni


Zöld hulladék elhelyezése:

Részletes információ itt található: Zöldhulladék elszállítás


Építési, bontási hulladék:

Szigetszentmiklósi állandó lakosok számára lehetőség van éves szinten max. 1,3 tonna ilyen jellegű hulladék (bontott kerámia, tégla, cserép, csempe, betonelemek,) elhelyezésére az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyén az Önkormányzat által biztosított keretösszeg erejéig, H-K-Sz-P 7.00-17.00 óráig (Csütörtök: ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL) lakcímkártyás regisztrálást követően. A gipszkarton, valamint az egyéb építőanyag díjmentesen nem szállítható be és a hullámpalát, mint veszélyes hulladékot nem áll módunkban befogadni.


Szelektívhulladék átvétel:
A gyűjtőszigeteken, illetve a szelektív zsákos gyűjtésen kívül, bármilyen mennyiségben beszállíthatók a papír, műanyag, üveg és alumínium fém hulladékok munkaidőben az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám