Főoldal » Városgondozás » Tevékenységek » Gépi útseprés

Gépi útseprés

Út-, telephely-, járda-, útpadka-,  térkő seprési feladatokat vállalunk Multihog típusú nagy teljesítményű multifunkciós járda- és utcaseprő gépünkkel, melyet képzett személyzet kezel.

A gép 120-180 cm között állítható munkaszélességű, alkalmas járdák, parkolók, telephelyi utak egyszeri ill. rendszeres takarítására, tisztán tartására. A porképződés megakadályozására a kefékhez folyamatosan vizet porlaszt, így biztosítva többek között a megtisztított terület pormentességét is.  A kicsi forduló sugarának és kompakt felépítésének köszönthetően a behatárolt területek takarítását rendkívül hatékonyan tudjuk megoldani. A gép a turbina által összetömörített szemetet tartályába gyűjti. A tartály hidraulikus ürítésű, és magasan elhelyezett billenési pontjának köszönhetően közvetlenül utánfutóba, vagy konténerbe is üríthető. Az útseprőgép munkateljesítménye 2km/óra.

Gépi útseprés díja : nettó 19 000 Ft/óra.

Az összegyűjtött úttisztításból származó hulladék lerakási díja: nettó 23 100 Ft/tonna.

Megrendelés esetén teljesítési igazolást állítunk ki az elvégzett munkáról, melyhez csatoljuk a beszállításkor készült mérlegjegyek másolatait.

Részletes információ és megrendelés: +36 30 374 9611


További 82 cikket talál híreink között: Aktuális híreink

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám