Főoldal » Környezetgazdálkodás » Díjmentes hulladék elhelyezés

Díjmentes hulladék elhelyezési lehetőségek

Elektromos hulladék:

 

Szolgáltatási területünkhöz tartozó ingatlanok tulajdonosai H-K-Sz-P 7.00-17.00 óráig (Csütörtök: ügyfélfogadás szünetel), korlátlan mennyiségben szállíthatják be a szerkezetileg eredeti állapotú (nem szétszerelt) elektromos, elektronikai-, távközlési berendezési hulladékaikat az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére (2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14.sz.). 

 

A képcsöves berendezéseket (képcsöves TV, képcsöves monitor), valamint a hiányos berendezéseket (pld. hűtő esetében a kompresszor, hűtőrács hiánya) csak díj ellenében tudjuk befogadni.

 

Zöldhulladék elhelyezése:

 

A lakossági zöldhulladékot az erre rendszeresített biológiailag lebomló zsákban tárgyév március 1-jétől - november 30-ig minden hónap utolsó pénteki napján az alábbiak szerint lehet díjmentesen elhelyezni.

  • Szigethalmon a Rákóczi u. 147. sz. alatt található Egyesített Népjóléti Intézmény - egykori laktanya – előtt található parkolóban, míg Halásztelken a Sportpályánál 14.30-17.30 óra között a kihelyezett konténerekben, vagy hulladékgyűjtő célgépekben van lehetőség a zöldhulladék díjmentes leadására.
  • Házhoz menő rendszerben történő díjmentes zöldhulladék begyűjtés a meghirdetett időpontokban.

 

Építési, bontási hulladék:

 

Az építési, bontási hulladék egész év folyamán az ARIES Nonprofit Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14 sz. alatt üzemelő átrakó-állomására, ügyfélszolgálati nyitva tartási időben beszállítható.

A Szigetszentmiklóson állandó lakással rendelkező ügyfeleinknek 1.300 kg díjmentes, az azt meghaladó mennyiség után fizetendő. A Szigethalmi és Halásztelki ügyfeleink csak díj ellenében szállíthatják be telephelyünkre ezt a hulladékfrakciót.

 

Lomhulladék elhelyezése:

 

Társaságunk bevezette a házhoz menő lomtalanítást. A lomtalanítási hulladékot nem egy előre meghirdetett időpontban kell kihelyezni. Minden évben március 1-jétől – október 31-ig tartó időszakban az igénybejelentő lap kitöltése után, egy előre egyeztetett napon megyünk házhoz a lomhulladékért. A díjmentes lomtalanítást kizárólag a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybevevő, díjhátralékkal nem rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe, évente 1 alkalommal.

A szolgáltatási területünkön érvényben levő önkormányzati rendeletnek megfelelően, Szigethalom és Halásztelek településen az éves egyszeri díjmentes lomtalanítási hulladék mennyisége max. 5 m3 lehet.

Szigetszentmiklós Város településen az ingatlanhasználóval egyeztetett időpontban az igénybejelentő lapon, az ügyfél által megjelölt mennyiségű lomhulladékot szállítja el társaságunk.

A lomtalanítási igény bejelentésére, annak regisztrálására és lebonyolítására vonatkozóan (több más hasznos információval együtt) a honlapunkon, a Főoldal » Környezetgazdálkodás » Lomtalanítás elérési útvonalon nyújtunk további tájékoztatást.

 

Azon ügyfeleink akik az évi egyszeri lomtalanítási hulladék elszállítását nem egy előre egyeztetett  időpontban az ingatlanoktól igénylik, évente egy alkalommal az ARIES Nonprofit Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14 sz. alatt üzemelő átrakó-állomására, egész évben ügyfélszolgálati nyitva tartási időben díjmentesen beszállíthatják.

 

Szelektív hulladék:

 

Az szelektív hulladékot egész év folyamán, H- P 7.00-17.00 óráig, Szombat: 8.00-14:00 óráig korlátlan mennyiségben szállíthatják be az ARIES Nonprofit Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14 sz. alatt üzemelő átrakó-állomására.

A műanyaghulladék PET (üdítős, ásványvizes palack) és HDPE (öblítős flakon), alumínium italos dobozok, valamint alumínium konzervdobozok és azok fedelei illetve a papírhulladék (karton dobozok, újságpapírok, magazinok stb.) elhelyezésére a főkapun keresztül megközelíthető telephelyünkön biztosítunk lehetőséget. A szelektív hulladék telephelyünkön történő elhelyezése a megadott időszakokban folyamatosan biztosított előzetes időpontfoglalás nélkül.

2021. január 5-től a folyamatos megfigyelés alatt álló szelektív átvételi helyen, csak és kizárólag csomagolási üveghulladék helyezhető el (fehér és színes, italos, konzerves és bébiételes üveg), ablaküveg nem.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám