Főoldal » Környezetgazdálkodás » Díjmentes, hulladék elhelyezési lehetőségek

Díjmentes, hulladék elhelyezési lehetőségek

Elektromos hulladék, használt autógumi:

Szolgáltatási területünkhöz tartozó ingatlanok tulajdonosai H-K-Sz-P 7.00-17.00 óráig (Csütörtök: ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL), korlátlan mennyiségben szállíthatják be a szerkezetileg eredeti állapotú (nem szétszerelt) elektromos, elektronikai-, távközlési berendezési hulladékaikat, valamint a használt autógumikat (max. 8 db/év) az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére (2310 Szigetszentmiklós, Határ út 12-14.sz.). 

Hiányos berendezéseket (pld. képcsöves berendezések esetén a képcsővég vagy panel, hűtő esetében a kompresszor, hűtőrács hiánya), valamint a 8 db/év mennyiséget meghaladó autógumit csak díj ellenében tudjuk befogadni

Zöld hulladék elhelyezése:

A lakossági zöld hulladékot tárgyév március 1-jétől – november 30-ig minden hónap utolsó pénteki napján 8.00-17.00 óra között lehet elhelyezni díjmentesen 100 kg/háztartás mennyiségig Szigetszentmiklóson az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyén. Szigethalmon az Egyesített Népjóléti Intézménynél, 2315 Szigethalom, Rákóczi u. 147. szám alatt elhelyezett konténerbe 14.00-17.00 óra között, Halásztelken pedig a Sportcentrum hátsó udvarán elhelyezett konténerbe 14:00–17:00 közötti időszakban. Megközelítése a Hold utca felől, megkerülve a Sportcentrumot a kerítés melletti földúton, behajtás a hátsó nagykapun.


Az egész év folyamán elszállítjuk a kék színű, 120 literes zsákokba (Szigetszentmiklóson, Szigethalmon 433.- Ft/darab, Halásztelken 403.- Ft/darab) rakott zöld hulladékot.

Építési, bontási hulladék:

Szigetszentmiklósi állandó lakosok számára lehetőség van éves szinten max. 1,3 tonna ilyen jellegű hulladék (bontott kerámia, tégla, cserép, csempe, betonelemek, szennyeződésmentes termőföld) elhelyezésére az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyén az Önkormányzat által biztosított keretösszeg erejéig, H-K-Sz-P 7.00-17.00 óráig (Csütörtök: ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL) lakcímkártyás regisztrálást követően. A gipszkarton, valamint az egyéb építőanyag díjmentesen nem szállítható be és a hullámpalát, mint veszélyes hulladékot nem áll módunkban befogadni.

Szelektívhulladék átvétel:

A gyűjtőszigeteken, illetve a szelektív zsákos gyűjtésen kívül, bármilyen mennyiségben beszállíthatók a papír, műanyag, üveg és alumínium fém hulladékok munkaidőben az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám