Főoldal » Városgondozás » Tevékenységek » Közterület fenntartás

Közterület fenntartás

 

Telefonmellék: 128, 129

A közterületek, parkok, egyéb zöldfelületek, a város kirakatai.

Cégünk 1998 óta foglalkozik a városi parkok és közterületek rendezésével, jelenleg közel 250 ezer m2-en látjuk el rendszeresen a zöldfelületek gondozását. Ezen kívül feladataink közé tartoznak még egyéb zöldterületi munkák, mint például fakivágás, űrszelvény tisztítás, valamint a közterületen lévő utcabútorok karbantartása, a járdák, buszmegállók tisztántartása, járdaszegélyek seprése, gyommentesítése, közel 400 db hulladékgyűjtő edényzet napi szinten történő ürítése is.

 

 Parkfenntartás: 

Telefonmellék: 128, 129

2020. január 01-jétől cégünk végzi Szigetszentmiklós területén a parkfenntartási tevékenységet, az érintett terület nagysága több, mint 140 ezer m2. A zöld területek  fenntartásán, a növények ápolásán túl, társaságunk gondoskodik a közterületen lévő játszóterek, sportterek, üzemeltetéséről, az automata öntözőrendszerek karbantartásáról. Az "Aries" Nonprofit Kft. által végzett tevékenységek közül talán a parkfenntartás és parkrekonstrukció a leglátványosabb, mivel az egész éven át tartó, folyamatos munkának köszönhetően a város parkjai egész idény alatt szép, rendezett képet mutatnak. Egy nagyvárosban fontos feladat a természetes környezet kialakítása, amely nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempont is. A parkok és egyéb zöldfelületek fái, cserjéi, fű- és virágfelületei jótékony hatással vannak közérzetünkre és a városi levegőre.

A város közterületein és parkjaiban elvégzett munkáinkat az alábbi fotókkal illusztráljuk:

József Attila Hév megálló

 

A továbbiakban is kiváló szakemberekkel és szakszerű munkavégzéssel folytatjuk a zöld felületek fenntartását és kezelését, annak érdekében, hogy Szigetszentmiklós város lakossága egy szép, kulturált környezetben élhesse mindennapjait és gyönyörködhessen a természet szépségeiben.

Erőinket arra összpontosítjuk, hogy a város képe szép és rendezett legyen, valamint ezt is várjuk el munkatársainktól is.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám